Dit is de virtuele expositie van Menno Boermans. Wil je meer weten over het foto-werk van Menno, dan kun je zijn site of zijn Blog-site bezoeken..

"Probeer je eens voor te stellen: je verhuist naar Frankrijk, naar de jouw geliefde bergen. Dat gaat niet zonder horten en/of stoten, maar je weet dankzij je humoristische instelling en je volhardendheid (en eigenwijsheid!) het toch voor elkaar te krijgen om een leven als klimmer in Chamonix op te bouwen. En dan na 3 maanden coma word je 'plots' wakker in Nederland! In een kamertje van 4 bij 3 meter. Je lichaam heeft gigantische opdonders gehad. Je gaat er hoopvol van uit dat je ooit weer ‘zelfstandig’ door het leven kan gaan, maar momenteel ben je bij nagenoeg alles afhankelijk van anderen. Hulpbehoevend op je dertigste. En het Capelse uitzicht biedt je geen troost. Niets geen indrukwekkende bergen, niets geen sprankelende sneeuwlaag, niets geen vergezichten."

Maar laat je niet van de wijs brengen! Eric Frankenmolen knokt terug met wilskracht, humor en enorm veel steun van familie, vrienden en bekenden. Daarom als extra steun in de rug deze virtuele expositie namens Menno ter ere van Eric!

Meer informatie over het ongeval én het herstel van Eric is te vinden op de blog-site van Menno.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]