Dit is de virtuele expositie van Dennis Waterman. Wil je meer weten over het foto-werk van Dennis, dan kun je ook zijn site bezoeken.

“Zoals zoveel fietsers ben ik begonnen door met een paar vrienden naar de Ardennen te fietsen; pas later ontdek je dat de Ardennen totaal fout zijn voor beginners. Het jaar daarna had iedereen dan ook iets beters te doen en vanaf dat moment ben ik alleen gaan fietsen en dat bevalt nog steeds prima. Mijn foto's bestaan bijna geheel uit landschappen waarbij ik probeer storende menselijke invloeden te vermijden. Een verlaten weg is prachtig, maar een auto daarop storend; een dorpje op een heuvel is een foto waard maar er moet geen bouwkraan bovenuit steken.
Al mijn foto's zijn genomen met een eenvoudige compactcamera waarbij ik niet geremd word door enige kennis van fotografie.".

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!

foto 1 foto 2 foto 3
foto 4 foto 5 foto 6
foto 7 foto 8 foto 9
foto 10 foto 11 foto 12

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 27-03-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }