Dit is de virtuele expositie van Roel Spätjens. Wil je meer weten over het foto-werk van Roel, dan kun je zijn site bezoeken.

'Kun je gaan kamperen en bergwandelen met een 1,5 jarig kind en waar moet je overal aan denken? Op deze vragen hadden wij tot voor kort ook geen antwoord. Eind juni vertrokken we naar het Aostadal. Onze nieuwe 2,5 persoonstent, 3 zelfopblazende matjes, kinderstoel, 1 benzinebrander, staafmixer (stroom is op alle wc's) en rugdrager in de auto....off we go! Met een tussencamping net achter Basel is naar Italie rijden geen probleem. Slapen op een dun matje in de tent blijkt tot onze opluchting geen enkel probleem. Wandelen doen we zeer geregeld, dus de rugdrager is bekend terrein voor onze dochter. Qua gewicht zal de drager met alles erop en eraan ca.13 kg zijn. Ook hier geen enkel probleem. Een paar tips: laat je kleintje niet te lang achter elkaar in de rugdrager zitten, denk aan genoeg eten en drinken voor onderweg, denk ook aan genoeg luiers en babydoekjes... Nu, na de vakantie kan ik de eerste vraag volmondig beantwoorden: kamperen en wandelen met kinderen: DOEN!'

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 27-03-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }