Dit is de virtuele expositie van Rogier van Rijn. Wil je meer weten over het foto-werk van Rogier, dan kun je zijn site bezoeken.

Rogier van Rijn woont in Frankrijk, om zich vandaaruit voor te bereiden om berggids te worden. Een leven vol bergen. 's winters zijn het de ijsbijlen die het ijs in geslagen worden en de ski's die de helling af worden gedraaid. 's zomers zijn het rotsen en alpiene beklimmingen die op het programma staan. De seizoenen die daar tussen liggen worden gebruikt voor alles wat conditie is. Zo skieede Rogier bijvoorbeeld vorig jaar tot 21 juni! Klimmer in het Mammut kernteam, en met een aantal eerste beklimmingen op zijn naam (in Peru, Bolivia en Frankrijk) is Rogier zeker een actieve alpinist te noemen. Waar het om te doen is? De kick, de natuur en simpelweg omdat hij gewoon niet anders kan. Een leven voor en in de bergen. Voor wie meer foto's van Rogier wil zien, kijk op www.rogiervanrijn.com en www.mammut.nl.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }