Dit is de virtuele expositie van Sander van der Werf. Wil je meer weten over het foto-werk van Sander, dan kun je zijn site bezoeken.

"Tijdens een tocht door de Urner Alpen in 1994 was ik direct in de ban van de bergen. Sindsdien ben ik dan ook elk jaar actief in de Alpen. Na mijn afstuderen aan kunstacademie Minerva in Groningen heb ik me vooral bezig gehouden met illustreren, o.a. voor reclamebureaus. Met de aanschaf van een nieuw objectief is mijn liefde voor fotografie twee jaar geleden weer helemaal naar boven gekomen. Als enthousiast buitensporter neem ik tegenwoordig dus ook altijd weer mijn oude vertrouwde Canon mee. Lekker analoog, waarmee ik er op van aan kan dat hij het ook nog doet als het min 20 is. Best handig, omdat de omstandigheden tijdens mijn tochten regelmatig wat winters kunnen zijn. Na een 11-daagse tocht door het schitterende en ongekend ruige Stora Sj÷ffalet en Sarek, ben ik vorig jaar ook begonnen met het schrijven over de beleefde avonturen."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 27-03-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }