Dit is de virtuele expositie van Erik Geurts. Wil je meer weten over het foto-werk van Erik, dan kun je altijd zijn site bezoeken.

"Met deze foto expositie komen twee passies samen, namelijk wandelen in de bergen en Corsica. In juni 2003 liepen wij de wandeltocht Mare a Mare Centre, van Ghisonaccia aan de oostkust van Corsica naar Porticcio, een badplaatsje aan de westkust vlakbij de hoofdstad Ajaccio.
Via deze foto expositie wil ik de schoonheid van Corsica laten zien, zoals die zich openbaart aan een wandelaar. Foto's maken is geen doel op zich, ik moet er niet aan denken dat ik voortdurend door een zoeker tuur, en pas thuis kan zien of ik genoten heb. Op mijn site tref je ook nog foto's aan van andere tochten op Corsica, maar ook van andere reizen en tochten."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }