Dit is de virtuele expositie van Jan Jaarsma. Wil je meer weten over het foto-werk van Jan, dan kun je ook zijn site bezoeken.

"Van oudsher een fietsende vakantieganger, ontdekte ik vorig jaar voor het eerst het grote wandelen. In een outdoorzaak kreeg ik voor het eerst goede wandelschoenen aangemeten (belachelijk dure uitgave vond ik toen nog...) en ontdekte vervolgens in Schotland dat wandelen echt leuk is. Het ruige en afwisselende landschap, het "bestijgen" van de Munro's en de vriendelijke mensen zorgden voor acht schitterende dagen. Veel te kort, natuurlijk... Daarom hebben mijn vrouw en ik het deze vakantie nog een dunnetjes over gedaan. De foto's zijn dus het resultaat van mijn foto- en wandelhobby. De foto's zijn gemaakt met een Minolta spiegelreflex met standaard Sigma objectief 55 mm op een Fuji Reala film."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!

foto 1 foto 2 foto 3
foto 4 foto 5 foto 6
foto 7 foto 8 foto 9
foto 10 foto 11 foto 12

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]