Dit is de virtuele expositie van Paul Lahaye. Wil je meer weten over de foto's van Paul, bezoek dan zijn website: www.lahaye.ws. Alle foto's in deze expositie zijn gemaakt met een kleine digitale Fujifilm Finepix F410 camera.

"Paul Lahaye begon met 15 jaar te klimmen tijdens een scouting project (Rowans, Don Bosco Ulestraten). Al snel werden scouting activiteiten omgeruild voor KNAV cursussen en andere klimavonturen. Na jarenlang rond gezworven te hebben in de Alpen en in BelgiŽ volgden een aantal expedities: 1987 Sportklim expeditie in Algerije, 1988 Andes expeditie, 1990 Broad Peak expeditie en 1992, 1994, 1997 op Denali in Alaska. Tegenwoordig ligt de doelstelling vooral bij het sportklimmen buiten."
De expositie bestaat uit foto's die gemaakt zijn tijdens het klimmen bij onze zuiderburen in 2004. Voor een foto overzicht van de laatste 20 jaar kun je de website bezoeken.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-02-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]