Dit is de virtuele expositie van Jan van der Meer. Wil je meer weten over het foto-werk van Jan, dan kun je zijn site bezoeken: Mountain Passion.

Jan van der Meer is een enthousiast alpinist en amateur-fotograaf. Zowel 's zomers als 's winters trekt hij naar de bergen en schiet daarbij met zijn camera wild om zich heen. En zo nu en dan leidt dit tot een toevalstreffer in de vorm van een mooie plaat. Belangrijkste wapenfeit en voorlopig hoogtepunt in de klimcarrière van Van der Meer is zijn geslaagde beklimming van de Cho Oyu afgelopen september. Cho Oyu is het kleine broertje van de Everest, die er pal naast staat. Maar met 8201m toch nog de op vijf na hoogste berg op aarde.
Honderden foto's van beklimmingen in de Alpen en van de Cho Oyu expeditie zijn te vinden op zijn site. Hiking-site.nl presenteert een selectie.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }