Dit is de virtuele expositie van Melvin Redeker. Wil je meer weten over het foto-werk van Melvin, dan kun je ook zijn site bezoeken.

"Als jochie van 10 kwam Melvin, op vakantie met zijn ouders, in de Franse Alpen terecht. Melvin ontwikkelde zich tot een allround Alpinist. Met een voorliefde voor lange klimtochten naar steile markante toppen. Ook in de Himalaya maakte Melvin een aantal gewaagde beklimmingen. Zijn vierde Himalaya expeditie is in voorbereiding. Reizen naar verre landen is ook een van Melvin's passies. Zo reisde hij naar de Egyptische Sinaï woestijn, Oman en Mauritanië.
Het maken van fotoreportages staat bij al zijn bergtochten en reizen centraal. Het afgelopen jaar verschenen zijn foto's o.a. in Op Pad, Grasduinen, Outdoor Magazine en Limits. Daarnaast wordt een selectie van zijn foto's verkocht door het foto agentschap Foto Natura. Melvin geeft ook dialezingen. Zoals op de Op Pad beurs, mrt 2003."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]