Dit is de virtuele expositie van Peter Bakker. Wil je meer weten over de wereldreis van Peter en Alexandra, dan kun je ook hun site bezoeken.

"Peter Bakker en Alexandra van der Wal gingen in Juni 2002 weg om een kinderdroom in vervulling te laten gaan: een wereldreis maken. Nu zijn ze bijna een jaar weg en en ze exposeren hier met een kleine selecte van de foto´s die ze gemaakt hebben tijdens trektochten in China. Een drietal tochten hebben ze in dit enorme land gemaakt: Een in de Xingjiang provincie waar ze van het Karikuli meer naar Muztagh Ata basecamp (4550) liepen, de tweede bij Beijing, waar ze een illegale hike over een stuk niet-gerestaureerde Grote Muur hebben gemaakt en de derde door Tibet, waar ze een trektocht van Chay naar North Everest Base Camp (5220m) maakten."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }