Dit is de virtuele expositie van Menno Boermans. Wil je meer weten over het foto-werk van Menno, dan kun je zijn site bezoeken..

Terwijl hij virtueel exposeert op Hiking-site.nl om 2005 af te sluiten zit Menno zelf duizenden kilometers verderop in de Andes, samen met de mensen van de 'Cordon Granito Expedition'. Voor National Geographic Magazine maakt hij een reportage over deze Nederlandse expeditie.
Maar ook gedurende de rest van het afgelopen jaar was Boermans druk in de weer met het vastleggen van buitensporters op de vaste plaat. In deze virtuele tentoonstelling toont hij de verscheidenheid van de buitensport die hij fotografeert: van ijsklimmen in Frankrijk en Zwitserland, via toerskiŽn in Zwitserland naar de bergreddingsdienst van Air Zermat. Dit jaar ontving Menno Boermans ondere een speciale vermelding tijdens het Banff Mountain festival 2005 voor zijn foto 'Glacier de Moiry, Valais, Switzerland' (tevens te zien in deze virtuele expositie).

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-07-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]