Dit is de virtuele expositie van Marcel Dijkinga. Wil je meer weten over het foto-werk van Marcel, dan kun je zijn site bezoeken.

"Toen hij voor het eerst in de Spaanse Pyreneeën een trektocht maakt werd hij gegrepen door de enorme schoonheid van het landschap. Bovendien gaf het lopen met een rugzak daar voor het eerst een geweldig gevoel van vrijheid.. Het maken van foto's was tijdens deze eerste trektocht slechts bijzaak. In de jaren erna volgden vele trek-, en klimtochten in de Alpen, Ardennen Dolomieten en Andes waarbij fotografie steeds belangrijker werd. Het vastleggen van schoonheid is nu vaak het doel van de trektocht!
De getoonde foto's zijn gemaakt tijdens een klimtocht van de Castor (4229 m) in het Zwitsers/Italiaanse grensgebied, een trektocht in de Belgische Ardennen en een rondreis door Chili."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }