Dit is de virtuele expositie van Reinder Jan Heijs. Wil je meer zien van het foto-werk van Reinder Jan Heijs, kijk dan op zijn site.

Sinds zijn eerste keer in de alpen is Reinder Jan Heijs (1980) verknocht aan de bergen. Met een excursie van school maakte hij in 1995 een aantal dagtochten in het Berner Oberland met Grindelwald als basis. Tijdens een alpineweek van Crux was er een vreemd gevoel van thuiskomen daar op de gletscher onder de Gross Glockner. Toen ging het snel; wintertochten in Zuid-Duitsland en Noorwegen, klimmen in Zwitserland en wandelen in de gehele alpen stonden de afgelopen jaren op zijn programma. Altijd probeert hij zelfvoorzienend de natuur op te zoeken ook al resulteert dit in een zware rugzak met tent omdat kamperen beter bij hem past dan bijvoorbeeld een hut. Sinds een week winterkamperen met kerst in het Nationaal park Rondane Noorwegen is een fototoestel niet meer weg te denken in zijn bagage en wordt er geprobeerd zoveel mogelijk de belevingen vast te leggen.
In deze portfolio is een selectie te zien van zijn avonturen in alpine terrein en vriendelijkere omgevingen zoals Ibbenburen en Fontainebleau.

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 21-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }