Dit is de virtuele expositie van Coos Dam. Wil je meer weten over het foto-werk van Coos, dan kun je ook zijn site bezoeken.

"Coos Dam (1962) woont en werkt in Arnhem. Na een opleiding aan de School voor Fotografie in Den Haag heeft hij een zo'n tien jaar als fotojournalist gewerkt. Later besloot hij het fotograferen te gaan combineren met schrijven en reizen. De eerste reis, een lange tocht door China, resulteerde in publicaties in onder meer de Volkskrant. Bij Uitgeverij Van Buuren verscheen het complete, geïllustreerde reisverslag in boekvorm onder de titel LAOWAI (Chinees voor buitenlander). Vandaag de dag ligt de nadruk weer op het fotograferen en is hij te boeken voor alle voorkomende journalistieke en documentaire (foto-)opdrachten, nationaal en internationaal. Verhalen van zijn hand zijn onder meer verschenen in de tijdschriften Voyager, Reizen, Outdoor Magazine, Fiets en Limits. Sinds 1998 is hij als freelance redacteur verbonden aan het tijdschrift VOYAGER."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!

foto 1 foto 2 foto 3
foto 4 foto 5 foto 6
foto 7 foto 8 foto 9
foto 10 foto 11 foto 12
foto 13 foto 14 foto 15

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }