Home » In de kijker » In de kijker 2021

In de kijker in 2021

Camelbak Horizon-serie

Camelbak Horizon-serie

Voor Bourgondische buitensporters heeft Camelbak in de Horizon-serie de Wine Tumbler en bijbehorende Vacuum Insulated bottle opgenomen. Waarom voor Bourgondische buitensporters? Omdat deze drinkbeker en fles speciaal voor wijn zijn gemaakt. Genieten van het uitzicht met een gekoeld wit wijntje in de hand is daardoor mogelijk.

Fjällräven Keb Wool Padded Jacket

Fjällräven Keb Wool Padded Jacket

Met het Keb Wool Padded Jacket laat Fjällräven opnieuw zien hoe je met natuurlijke grondstoffen, zoals wol en PLA van zetmeel, een bijzonder functioneel product kunt maken. Dit jack is licht van gewicht, compact op te bergen, zeer goed isolerend en bijzonder functioneel dankzij de natuurlijke eigenschappen van de wol-vulling.

Meer over Fjällräven Keb Wool Padded Jacket

Swiza D05 AB black zakmes

Swiza D05 AB black zakmes

Al Jaren loop ik meestal met een zakmes op zak. Niet alleen tijdens tochten in de bergen, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Meestal is dat met de bekende rode uitvoering van het Zwitsers zakmes, maar af en toe wissel ik deze ook af met de Swiza D05 AB black, een zakmes dat dankzij de All Black afwerking net even wat chiquer is dan zijn rode collega's.

Meer over Swiza D05 AB black zakmes

Akinod multifunctioneel bestek 13H25

Akinod multifunctioneel bestek 13H25

Akinod is het broertje (of zusje) van de merken Baladé, en Deejo en wordt door dezelfde makers gemaakt. Maar bij Akinod ligt de nadruk niet op een zo laag mogelijk gewicht met een minimalistisch ontwerp, maar om gemak en praktisch nut. En het multifunctioneel bestek 13H25 is daar een schitterend voorbeeld van: nagenoeg alles in één. Of beter gezegd: in twee.

Meer over Akinod multifunctioneel bestek 13H25

Fjällräven Sambava Shade Shorts

Fjällräven Sambava Shade Shorts

De Sambava Shade Shorts voor heren zijn de ideale wandelbroek en reisshorts voor de warmere maanden van het jaar: ademend, maar tegelijkertijd slijtvast materiaal, lekker veel zakken en comfortabel om te dragen. De shorts zijn gemaakt van G-1000 Air, dat net even iets lichter is dan standaard G-1000, snel droogt en zorgt voor een maximale ventilatie.

Meer over Fjällräven Sambava Shade Shorts

BACH Dr. Duffel 40

BACH Dr. Duffel 40

BACH heeft de duffel opnieuw uitgevonden in de vorm van de Dr. Duffel serie. Deze serie bestaat uit 4 maten duffels, van 110, 70, 40 en 30 liter en in dit artikel wil ik je meer vertellen over de op een na kleinste van de serie: de BACH Dr. Duffel 40. Ideaal voor korte reizen en weekendtrips, dankzij het cabin-size formaat.

Meer over BACH Dr. Duffel 40

Fjällräven Räven 28 rugzak

Fjällräven Räven 28 rugzak

Met de Räven 28 heeft Fjällräven een rugzak gemaakt die er eenvoudig uitziet, maar tegelijkertijd verrassend veel features herbergt en bovendien zeer slijtvast is. Bovendien is hij bijzonder praktisch, waardoor hij zowel voor een eenvoudige dagtocht als woonwerkverkeer geschikt is. Gemaakt van sterk G-1000 HeavyDuty Eco van gerecycled polyester en biologisch katoen draagt hij bovendien een steentje bij aan milieubescherming.

Meer over Fjällräven Räven 28 rugzak

Outdoor Research Backstop Sensor Gloves

Outdoor Research Backstop Sensor Gloves

Als je op koelere dagen graag de camera ter hand neemt, dan weet je als geen ander dat dunne, maar toch goed beschermende handschoenen een must zijn. De Backstop Sensor Gloves van Outdoor Research zijn niet alleen winddicht, maar geven je handen ook net even wat extra warmte terwijl je je mobiel en camera nog steeds goed kunt bedienen.

Meer over Outdoor Research Backstop Sensor Gloves

Camelbak MultiBev thermosfles

Camelbak MultiBev thermosfles

De MultiBev van Camelbak is een thermosfles én geïsoleerde drinkbeker in één. De drinkbeker wordt aan de onderkant ver de fles geschroefd en neemt daardoor weinig ruimte in beslag, terwijl een rubber afdekplaatje wordt opgeborgen in de dubbele schroefdop van de thermosfles zelf. Een ideale reisfles en -beker dus voor onderweg.

Meer over Camelbak MultiBev thermosfles

Osprey Talon 33 rugzak

Osprey Talon 33 rugzak

De vernieuwde Talon 33 rugzak van Osprey is een lichtgewicht (1,1 kg) rugzak voor tochten waarbij je weinig materiaal mee hoeft te nemen. Het bijzonder comfortabele AirScape™ rugpand zorgt er samen met de heupband voor dat ook bij het klauteren de rugzak perfect tegen je lichaam en in balans blijft. Dat maakt deze rugzak niet alleen geschikt voor hiking, maar ook biking.

Meer over Osprey Talon 33 rugzak

OmiCam Wearable VR Camera

OmiCam Wearable VR Camera

De OmiCam Wearable VR Camera is zoals de naam als zegt een draagbare camera om Virtual reality opnames te maken tijdens het buitensporten. Deze compacte camera heeft een fisheye lens die zorgt voor een zeer brede beeldhoek en is dusdanig robuust en waterbestendig, dat hij geschikt is voor nagenoeg alle buitensporten.

Meer over OmiCam Wearable VR Camera

Fjällräven Kajka 65 trekkingrugzak

Fjällräven Kajka 65 trekkingrugzak

De Kajka is een zeer geavanceerde rugzak voor trektochten, die niet alleen bijzonder robuust en slijtvast is, maar dankzij het Perfect Fit systeem tevens zeer comfortabel is om te dragen. Fjällräven heeft deze klassieker voorzien van onder andere een innovatief houten frame dat beter is voor het milieu en toch dezelfde functionele eigenschappen biedt.

Meer over Fjällräven Kajka 65 trekkingrugzak