Home » In de kijker » In de kijker 2022

In de kijker in 2022

ENO SingleNest Hammock (hangmat)

ENO SingleNest Hammock (hangmat)

ENO, Eagles Nest Outfitters, Inc., heeft inmiddels een zeer goede naam opgebouwd in de buitensportwereld met hun lichtgewicht hammocks (hangmatten). De ENO SingleNest Hammock is een compacte en lichtgewicht, bluesign® gecertificeerde hangmat voor één persoon om heerlijk in tot rust te komen, gemaakt van het duurzame en tegelijkertijd zachte FreeWave materiaal.

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off

Als het in de ochtenden al fris wordt, maar in de middag de temperaturen nog aangenaam zijn, dan is een afritsbroek zoals de Abisko Lite Trekking Zip-off van Fjällräven een perfecte middenweg. Deze goed ventilerende trekking-broek is perfect voor wandelingen tijdens de nazomer en begin van de herfst.

BACH Higgs 15 Pack

BACH Higgs 15 Pack

De Higgs 15 pack van BACH is een lichtgewicht hiking-rugzak voor snelle dagtochten of beklimmingen. De rugzak is bijzonder licht van gewicht, slechts 620 gram, en is voorzien een vernuftig systeem dat lijkt op een daisychain welke is verwerkt aan de buitenkant van de pack. Daardoor kun je er klein materiaal aanhangen en zo de rugzak optimaal aan je wensen aanpassen.

Julbo Ultimate Cover

Julbo Ultimate Cover

Met de Ultimate Cover weet Julbo de heilige graal voor de perfecte bergsportbril flink te benaderen: een zeer hoge bescherming voor de ogen in combinatie met een bijzonder laag gewicht. Daarnaast is de bril zo ontworpen, dat hij nagenoeg volledig is aan te passen aan de omstandigheden en de wensen van de gebruiker. Zo heb je een bril die voldoet van onder in het dal tot op de top van de berg.

Campingaz 360 Grill CV tafelgrill

Campingaz 360 Grill CV tafelgrill

Één van de leukste dingen aan het eind van een hike is het aansteken van een kampvuurtje om daarop je avondeten op te warmen. Met de Campingaz 360 Grill CV kun je date gevoel van een beetje naar je eigen tuin of balkon brengen. Maar dan uiteraard op een veilige manier, namelijk met de bekende blauwe gascartouche van Campingaz.

Julbo Monterosa 2 op sterkte van Specialspex

Julbo Monterosa 2 op sterkte van Specialspex

Stel je bent brildragend, maar je wilt toch graag een goede en comfortabele zonnebril zoals bijvoorbeeld de Julbo Monterosa 2. Dan biedt Specialspex je de mogelijkheid om dit model (en vele anderen van onder andere Julbo) te bestellen mét glazen op sterkte. Geen gehannes dus met voorzetlenzen of (als je dat niet gewend bent) contactlenzen, maar gewoon de buitensportbril die je wilt perfect op sterkte.

Superwol - anti-druk wol

Superwol - anti-druk wol

Iedere wandelaar heeft er wel eens last van: de vorming van blaren of irriterende wrijving in de schoen die zorgt voor branderig gevoel. Met Superwol heb je een natuurlijk middel dat preventief werkt om dit te voorkomen. Het grote voordeel van Superwol: je kunt het direct inzetten tijdens een tocht, zonder direct nieuwe sokken of andere schoenen te hoeven aanschaffen. En bovendien super veelzijdig en meerdere keren te gebruiken is.