foto

December-acties

Gedurende de december-maand maakte je kans op extra veel leuke outdoorprijzen op Hiking-site.nl. Zo was er een extra grote goodies-prijsvraag en een groot aantal kleinere kortlopende prijsvragen. Maar bovendien ook gratis desktop-achtergronden, screensavers en Hiking-site.nl kalenders.

Winnaars Eureka!-prijsvraag

De winnaars van de Eureka!-prijsvraag zijn: Marieke Vrolix, Madeleine van den Berg en Luc Roofthooft. Zij dienen zich vr 6 januari 2009 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!

Winnaars SUGOI-prijsvraag

De winnaars van de SUGOI-prijsvraag zijn: Maaike Pulles, A.F. Esselaar - Kuipers en Diana Gremmen. Zij dienen zich vr 16 januari 2009 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!

Winnaars VAUDE-prijsvraag

De winnaars van de VAUDE-prijsvraag zijn: Theo Ackermans, Carmen Schleiferboom en Marleen Kuiper. Zij dienen zich vr 21 januari 2009 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!

Winnaars LOWE ALPINE-prijsvraag

De winnaars van de LOWE ALPINE-prijsvraag zijn: Petra de Winter, Hans Schaap en Astrid Smit. Zij dienen zich vr 26 januari 2009 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 17-01-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]