foto

Een pelgrimstocht met een gouden randje

Met de toenemende populariteit van de verschillende St Jacobsroutes naar Santiago de Compostella, neemt de druk op het vinden van een overnachtingsplek op de populairdere routes zoals de Camino Frances en de Camino Portugues jaar na jaar toe.

Overvolle slaapzalen

Vermoeide pelgrims worden geconfronteerd met overvolle slaapzalen, snurkende mede reizigers en ellenlange rijen bij de douches. Vaak liggen de refugios ver uit elkaar, wat de tocht met een zware rugzak er niet makkelijker op maakt. Hoogtepunten van Europese kunst en cultuur worden amper een blik gegund uit angst geen plek meer te hebben voor de nacht.

Accommodatie

Op al deze punten probeert Pelgrimroutes.nl een eigentijdse oplossing te bieden. Door ons netwerk van kleinschalige hotelletjes gelegen langs de routes maken wij het mogelijk voor iedereen een tocht naar Santiago de Compostella te ondernemen. Onze dagetappes tussen de accommodaties zijn bewust rond de 25 km gehouden en bij zware etappes daalt de respectievelijke afstand dan ook.

Kleinschalige hotelletjes

Bagagevervoer

Onze formule geeft u de gelegenheid zonder tijdsdruk de vele prachtige monumenten op uw pad te bewonderen. Door het comfort van uw eigen kamer, met goed bed en ensuite douche, zult u beter uitgerust aan uw volgende dagetappe kunnen beginnen. Omdat een wandeltocht van meerdere dagen of weken met eigen rugzak voor velen een onhaalbaar obstakel vormt bieden wij u de optie van bagagevervoer tussen de accommodaties.

Pelgrimsroutes.nl

Cultuur

Het kunsthistorisch belang van deze routes wordt door pelgrimroutes.nl extra in de verf gezet met door ons, specifiek per route ontwikkelde culturele achtergrond gidsjes. Uiteraard krijgt u van ons ook een Nederlandstalige route beschrijving en kaart .

Kortom een pelgrimstocht met Pelgrimroutes.nl is pelgrimeren met een gouden randje. Wilt u alvast een voorproefje kijk dan op www.pelgrimroutes.nl

Jan Van Steirteghem
Pelgrimroutes.nl
Weidemolen 1
1723 CA Noord Scharwoude
The Netherlands
Tel: 0031-226 317216

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met:
www.pelgrimroutes.nl


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }