foto

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

Colombia is een land vol natuur, ongerepte landschappen en unieke belevenissen. Wil je dit op een hele authentieke manier ervaren, dan doe je dat uiteraard te voet. Wandelend door de jungle, door woestijngebieden, over de prachtigste stranden, door inheemse culturen en onaangetaste bergen. Colombia heeft het allemaal! Welke hike in welk gebied is geschikt? En welke hike in Colombia past bij jou?

Ciudad Perdida Hike

Vijf dagen banjeren, genieten en ervaren in de jungle? De Ciudad Perdida Tour in Colombia geeft je dat in overvloed. Een zware, maar geweldige tocht dwars door de jungle met fantastische ontmoetingen met inheemse stammen. De Tayrona indianen, allemaal bezig met hun eigen unieke en primitieve leven, verwelkomen jou in hun leven. De witte gewaden en hoedjes horen in no time bij deze plek en de Tayrona kinderen zijn vanaf het eerste moment je beste vriendjes.

De Ciudad Perdida trekking bestaat uit wandelen, hiken, avonturen, afzien en doorzetten! Ontspannen, leven in het moment, genieten van de natuur & trots op jezelf wanneer je aankomt bij de Lost City! Een stad ouder dan Machu Pichu in Peru! Onvergetelijk!

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

Pueblito - Tayrona Park

Tayrona Park is een waanzinnig en prachtig natuurgebied in de Sierra Nevada de Santa Marta. Een ongerept natuurpark met tig verschillende landschappen op loopafstand. Je loopt letterlijk van het ene paradijsje in het andere.

Hiken naar het eeuwenoude Tayrona dorp Pueblito is een waar hoogtepunt in het bijzondere Tayrona Park. Het leven van de Tayrona indianen is op deze plek nog steeds zichtbaar en voelbaar zijn. Ontdekken, ervaren en aanschouwen in de meest pure vorm!

Hiken door de jungle, over de unieke grote kiezelstenen van Tayrona Park, vergezeld van veel wildlife en bijzondere mensen. De Pueblito trekking is echt een aanrader!

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

Valle de Cocora

Een hike door het Koffiegebied van Colombia is magisch. Het is een unieke en knalgroene omgeving die al je zintuigen weet te prikkelen. Hoge waxpalmen, glooiende heuvels en de stilte van de natuur zorgen voor een 100% natuurbeleving. Dichterbij de natuur én in de natuur is bijna niet mogelijk.

Hiken kan zwaar zijn, maar in Valle de Cocora vergeet je dat je benen aan het werk zijn. Moeiteloos zet je je ene voet voor de andere. Je bent omgeven door koffie geuren, prachtige uitzichten en zo nu en dan luidruchtige brulapen. Kortom, een hike die je móet gaan doen, wanneer je afreist naar dit gebied in Colombia?

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

El Cocuy

Colombia is een land van uitersten! Dat bewijst dit relatief onontdekte, maar prachtige gebied van El Cocuy. Wat kun je vinden in de Sierra Nevada de Cocuy? Meer dan twintig besneeuwde berg pieken omringd door meren, gletsjers en watervallen.

Een hike in El Cocuy biedt veel routes. Ook voor de ervaren bergbeklimmers vind je in het park grootse uitdagingen. Een zesdaagse hike is overigens alleen aan te raden voor de echte die hard klimmers.

Een korte dagtocht of een trip van zes dagen? Welke je ook kiest in El Cocuy, je krijgt altijd professionele gidsen die je de weg wijzen door het gebied. Zij kennen de regio van binnen en buiten en zullen je in alles bijstaan.

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

Los Nevados

Los Nevados in Colombia is onbetwistbaar één van de juweeltjes van het land. Besneeuwde bergtoppen, vulkanen, bergdorpjes, meren en palmbossen. Deze omgeving combineert al het mooie met elkaar. Wil je gaan hiken in Los Nevados? Bedenk je dan wel dat de beste maanden om af te gaan reizen naar Los Nevados januari, februari, maart, juli, augustus en december zijn. Je hebt in deze maanden de meeste kans op werkelijk spectaculaire uitzichten over de vulkanische pieken.

Populaire en bijzondere hikes in Colombia

Exploring Colombia geeft je meer informatie

Ben je geďnteresseerd in een avontuurlijke en authentieke trekking in Colombia? Exploring Colombia voorziet je graag van alle informatie die je nodig hebt om een avontuurlijk tintje te geven aan jouw Colombia reis. Ook voor een compleet en vrijblijvend plan kun je terecht bij het team van Exploring Colombia.

Praktische links bij dit artikel


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }