foto

Cadeautips voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om een verlanglijstje op te stellen of om de stad in of het internet op te gaan om een cadeau voor een ander te kiezen. In dit artikel geef ik enkele cadeautips van kleine dingen die leuk zijn om te geven, maar zeker zo leuk zijn om te krijgen. Doe er dus je voordeel mee!

Kupilka outdoorservies

Kupilka outdoorserviesVanaf de eerste keer dat ik het Kupilka servies zag wilde ik het hebben. Het heeft een heel natuurlijke, stoere uitstraling dankzij de combinatie van kunststof met houtvezels. Het servies bestaat uit onder andere een bord, een mok, een kom, bestek en een schnapsbekertje. Het is licht van gewicht, neemt geen smaak of geur op en laat zich heel gemakkelijk afwassen. Bovendien zijn alle onderdelen voorzien van een handig lusje om het op te hangen aan de buitenkant van je rugzak.
Verkoopprijs: van EURO 6,95 (Kupilka 5, het schnapsbekertje)
Meer informatie: www.kupilka.fi

Parabracelet Survivor Pro

Parabracelet Survivor ProEnkele weken geleden stuitte ik op de site van Parabracelets. Via deze site kun je zeer originele armbanden kopen die met de hand gemaakt worden door Ernst Wagenaar. In zijn collectie van armbanden is nu de ultieme buitensport-armband gekomen: de Survivor Pro. Deze armband is gemaakt van Paracord en heeft een zwarte clicksluiting. Het unieke aan deze armband is het feit dat in geval van nood de armband met een simpele ruk los kan worden gemaakt, waardoor je direct 5 meter Paracord tot je beschikking hebt. De Survivor Pro is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 4 verschillende maten.
Verkoopprijs: EURO 24,60
Meer informatie: www.parabracelet.nl

Hi-Ke-thing wandelschoen

Hi-Ke-thing wandelschoenKarin Springer is goudsmid en heeft de collectie van haar goedsmederij ít Hamertje online gezet. Deze collectie bestaat onder andere uit Bi-Ke-thing, Hi-Ke-thing en Sport-thing sieranden. Bijzonder leuk voor de mensen die van wandelen houden is de bedel met een wandelschoen, welke uiteraard onderdeel uitmaakt van Hi-Ke-thing. Deze bedel hang je aan je ketting of armband en daarmee laat je aan iedereen zien dat het hiken jouw ding is. Naast de wandelschoen is er een uitgebreide collectie fiets-gerelateerde sieraden, maar bijvoorbeeld ook een voetballer, schaat en telemarker.
Verkoopprijs van de Hi-Ke-thing wandelschoen: EURO 34,95
Meer informatie: www.hethamertje.nl

Rubytec Alaska Gripfeet

Rubytec Alaska GripfeetIn 2009 waren er in Nederland ontzettend veel slachtoffers van valpartijen in verband met de gladheid. Rubytec heeft daar slim op ingespeeld door dit jaar met de Alaska Gripfeet te komen: sneeuwkettingen voor je schoenen. Met de Alaska Gripfeet plaats je 10 metalen spikes onder je voeten, zodat uitglijden op sneeuw en ijs niet meer mogelijk is. Erg handig is het feit dat je de Alaska even snel aan als af kunt doen, dus je kunt ze gewoon altijd meenemen in je jaszak. Ze zijn er in verschillende maten en worden bovendien geleverd inclusief een handige opberghoes. Veel buitensportwinkels hebben de Alaska Gripfeet inmiddels opgenomen in hun assortiment, maar je moet er wel snel bij zijn: ze vliegen de deur uit zodra het kwik onder het vriespunt komt.
Verkoopprijs: EURO 19,95
Meer informatie: www.rubytec.com

GPS Wijzer

GPS WijzerEr is pas net een boekrecensie over deze compacte GPS-gids verschenen op de site, maar ik weet zeker dat veel mensen er enorm blij mee zouden zijn. De GPS Wijzer is een zeer praktische gids voor het gebruik van je GPS-ontvanger voor de outdoor. Alles komt aan bod, van het zetten van waypoints en het volgen van routes tot het downloaden van kaarten en tracks en het zoeken van geocaches. Zowel de beginnende als gevorderde GPS-gebruiker zal blij zijn met deze gids.
Verkoopprijs: Euro 15,00
Meer informatie: www.wazzaa.nl/product/gps-wijzer

Black Diamond Spot

Black Diamond SpotDe Spot is een volledig herontworpen hoofdlamp van Black Diamond. Deze hoofdlamp heeft in principe alles wat een buitensporter zich kan wensen: goed licht voor dichtbij en ver weg, rode led o het nachtzicht te behouden en een makkelijke bediening. Bovendien de extra van een duidelijk afleesbare power meter om te zien of de batterijen nog niet bijna leeg zijn. Als extra bonus is de Black Diamond Spot bovendien ook nog eens spatwaterdicht (IPX4), waardoor je ook tijdens een fikse regenbui of sneeuwstorm gewoon je hoofdlamp op je hoofd kunt houden.
Verkoopprijs: EURO 39,90
Meer informatie: www.blackdiamondequipment.com

Lees ook het andere artikel met cadeautips!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }