Winterhike
Hiking-site.nl SHOP

Zomer + Zomer = geen Winter.

(Spreuk van Ivo Vanmontvoort).

Een week voordat de WWH 2004 van start zou gaan, zag het er nog slecht uit. Nergens sneeuw te bekennen. Wilde je enig sneeuw zien, moest je erg ver rijden. Maar nog net, voordat de eerste persoon zich richting Bleialf begaf kwamen de grijze wolken overdrijven en lieten een prachtig wit landschap achter. En de heldere nachten lieten een spoor van rijp na.
Uiteindelijk waren er 25 deelnemers aan de WWH 2004 die allen hebben genoten van het landschap, het weer en van elkaar en de WWH 2004 mag tot één van de mooiste tot nu toe gerekend worden.
De camping lag op een perfecte locatie van waaruit schitterende wandelingen konden worden ondernomen. Richard bedankt voor het uitzoeken. De campingbaas met zijn familie hebben ons in de bar uitstekend verzorgt van eten en drinken.
En alle deelnemers hebben de traditie hoog gehouden om de echte club.hiking-site sfeer mee te nemen.
Hieronder volgen de links naar alle verslagen.
Iedereen heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid.
Hopelijk tot volgend jaar.

Peter Meier.

Kijk voor meer info over de weekend Winter Hike 2004 op het prikbord van Club hiking-site.nl of in het speciale foto-album van de WH2004!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 17-01-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]