foto

Goodies: win een VAUDE Wizard 18+4 rugzak

VAUDE Wizard 18+4 rugzak De Wizard 18+4 van VAUDE is de nieuwste aanvulling op de serie Wizard-rugzakken. Deze kleine dagrugzak heeft een volume van 18 liter, dat is uit te breiden met 4 extra liters als dat nodig mocht blijken

Aeroflex Easy Adjust

De Wizard 18+4 is uitgerust met het Aeroflex Aesy Adjust rugpand. Bij dit rugpand kun je de spanning van het gaas zelf bepalen, afhankelijk van bijvoorbeeld het gewicht van de spullen die je in de rugzak gestopt hebt. Op die manier zit de rugzak altijd prettig tegen je rug aan. Bovendien zorgt dit systeem voor optimale ventilatie, zodat de rugzak ook in de zomer prettig aanvoelt als het erg warm wordt overdag..

De prijsvraag

In deze prijsvraag maakte je kans op een VAUDE Wizard 18+4 rugzak. Het antwoord op de onderstaande vraag kun je vinden op www.vaude.com.

Vraag: Naast het rugpand zijn ook de schouderbanden van de Wiazrd 18+4 gemakkelijk af te stellen. Hoe heet die functionaliteit?

 


De winnaars

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs inmiddels ontvangen

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door VAUDE Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]