foto

Goodies: win een Arc'Teryx Gamma MX Hoody

De Gamma MX Hoody van Arc'Teryx is een klassiek voorbeeld van de innovativiteit en kwaliteit van het Canadese Arc'Teryx. Het is capuchon-versie van het technische Gamma MX jack, dat al direct bij diens introductie diverse prijzen en awards in de wacht sleepte. En ook deze versie, de Gamma MX Hoody, is inmiddels meerdere keren in de prijzen gevallen.

Arc'Teryx Gamma MX HoodyHet jack is gemaakt van lichtgewicht Power Shield van Polartec en Schoeller Dynamic. Hierdoor heb je niet alleen optimale bescherming bij de meest uiteenlopende weersomstandigheden, maar wordt tevens een perfecte pasvorm gegarandeert. De capuchon zorgt ervoor dat je nauwelijks warmte verliest langs de bovenkant van het jack, waardoor je ook in barre omstandigheden lekker warm blijft.

De Gamma MX Hoody is voorzien van alle features die je van een Arc'Teryx jack mag verwachten. Zo is het jack voorzien van een DWR finish, een interne windflap over de lengte van de rits en meerdere handige zakken. De ritsen van de zakken zijn gelamineerd en dus ook waterafstotend. In de nek is het jack voorzien van geborstelde liner en dus extra comfortabel. Bovendien is het rugpand net iets langer dan de voorkant, waardoor het comfort nog eens extra wordt vergroot.

Wilde jij zo'n Arc'teryx Gamma MX Hoody jack ter waarde van 399 Euro winnen, dan had je naar de site van Arc'Teryx Nederland moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Binnenkort zal Arc'Teryx op de markt komen met een serie zeer innovatieve rugzakken, welke nu al meerdere prijzen hebben gewonnen: de AC² rugzakken. Maar hoe spreek je die naam eigenlijk uit?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Jurjen van den Berge.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Arc'Teryx Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]