foto

Goodies: win een Care Plus EHBO set Family

EHBO-kits zijn er in alle maten en soorten en het is dan ook belangrijk dat je altijd de juiste EHBO-middelen bij je hebt tijdens een reis (of in huis). Care Plus geeft maar liefst 5 sets van de Family-set (één van de meest uitgebreide sets) weg!

De Family Kit is de meest uitgebreide EHBO set uit de Home & Holiday categorie en is bestemd voor zowel thuis als op reis en is geschikt voor gezinnen of groepen die op pad gaan. De Family Kit is een uitgebreid set met nagenoeg alle standaardzaken die je van een complete EHBO set mag verwachten: onder andere verschillende soorten en maten pleisters, kompressen, snelverband, vinyl handschoenen, alcoholdoekjes, pincet, veiligheidsspelden, eerstehulpschaar, reddingsdeken en mond-op-mond kapje. Daarnaast is de kit voorzien van enkele extra’s, zoals een digitale thermometer en een tekentang.

Care Plus EHBO set FamilyDit alles is verpakt in een stevig, fel rood gekleurd tasje dat is voorzien van een duidelijk opschrift dat het een EHBO set betreft. Het tasje kan dankzij Velcro lussen aan de rugzak of broekriem worden bevestigd, maar aan de draaglus bijvoorbeeld ook met een karabiner voor extra zekerheid. De tweerichtingsrits is voorzien van stevige trekkoorden, zodat je de set ook onder bijvoorbeeld zeer koude omstandigheden gemakkelijk kunt openen.

Binnenin is alles overzichtelijk opgeborgen in aparte compartimenten. Deze zijn gemaakt van transparant plastic, zodat je snel kunt zien wat je waar kunt vinden. Bovendien is er een ophanglus verwerkt in de set, zodat je deze eventueel op kunt hangen aan een tak of in de tent. Uiteraard zitten de verschillende onderdelen in de kit zelf allemaal apart verpakt en is voldoende ruimte over gelaten om eventuele eigen toevoegingen als medicijnen toe te voegen aan de kit.

De sets van Care Plus zijn overigens onderverdeeld in drie categorieën: Home & Holiday, World & Travel en Outdoor & Sports. Binnen elke categorie kom je vervolgens sets tegen van verschillende grootte en met een verschillende inhoud, zodat je altijd de meest geschikte set kunt uitkiezen voor je eigen omstandigheden.

Het antwoord op de volgende vraag was te vinden op de Myfirstaidkit-site van Care Plus.

In één van de stappen van de MyFirstAidKit-test worden er naast de ziekte van Lyme nog meer (door teken) overdraagbare ziektes genoemd. Hoeveel ziektes staan er in totaal in het lijstje?

 


De winnaars van deze prijsvraag hebben hun prijs reeds thuis gestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Tropenzorg.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }