foto

Goodies: win een Deuter DS Hike rugzak

Niks is zo veranderlijk als het weer. Maar met de Deuter DS Hike hoef je je daar in ieder geval niet meer druk over te maken. Deze Dry Shield rugzak is namelijk gemaakt van waterdicht Duratex 500 Carbonite en heeft waterdichte naden: je uitrusting blijft dus lekker droog als de regen met bakken uit de hemel komt vallen. De rugzak draagt bovendien ook nog eens bijzonder comfortabel door het toegepaste Aircomfort ventilatiesysteem op het rugpand.

Deuter DS Hike rugzakMaar die waterdichtheid en dat comfort zijn slechts twee van de vele features die de DS Hike tot een ideale rugzak maken voor korte wandeltochten en dayhikes. Deze 20 liter dagruzak is namelijk uitgevoerd met twee lussen om je wandelstokken op te hangen, een mesh (gaas) zijvak en een speciaal opbergvak voor klein materiaal aan de binnenzijde. Dankzij de compressie-straps aan de zijkanten kun je de rugzak lekker compact houden als hij niet al te vol zit en draagt hij daardoor comfortabel tegen de rug. Daarbij geholpen uiteraard door de gevoerde heupbanden die de rugzak stabiel tegen je lichaam houden.

Uiteraard is de Deuter DS Hike voorzien van een speciale uitgang voor de drinkslang van je waterzak en zijn er aan de achterzijde 3m reflectors geplaatst om je zichtbaarheid te waarborgen als je later op de dag langs de weg moet lopen. En dat je gezien mag worden met deze rugzak zal duidelijk zijn, want de strakke vormgeving en stijlvolle kleurstelling maken het bovendien een rugzak die erg mooi is om te zien.

Wil jij Dry Shield rugzak van Deuter graag winnen, ga dan naar de site van Deuter Nederland voor het antwoord op de volgende vraag:

De Deuter DS Hike is uitgevoerd met het Aircomfort Futura systeem voor een betere ventilatieruimte op de rug. Maar aan hoeveel kanten is deze ventilatieruimte eigenlijk open?

 


De winnaar van deze prijsvrag is Luk Declerck.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowa Benelux, importeur van Deuter.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }