foto

Goodies: win een Eureka! Whippoorwill 200

Eureka! breidt dit jaar de slaapzakken-serie uit met onder andere een Whippoorwill 200, een net iets warmere versie dan de al bestaande Whippoorwill 100 die op dit moment erg populair is. Met een gewicht van slechts 1250 gram en een comfort temperatuurrange van 0 tot 15 graden is de slaapzak ideaal voor de meest uiteenlopende tochten.

Eureka! Whippoorwill 200De Whippoorwill 200 is een mummy-slaapzak met een lengte van 213 centimeter. De slaapzak is gevuld met bekende Rteq-vezels van Eureka!. Dit is een combinatie van vier verschillende soorten vezels die samen zorgen voor een optimale veerkracht en isolatie. De vezels worden in dunne lagen aangebracht en vastgestikt om verschuiving van de isolerende laag te voorkomen.

Het buitentijk van deze slaap is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam 210T diamond ripstop, terwijl voor het binnentijk een ademende 210T soft polyester is gebruikt. Uiteraard zijn de ritsen voorzien van een tochtslurf om warmte-verlies tegen te gaan.

Overigens is de Whippoorwill 200 uitgevoerd met een handig afsluitbaar zakje voor geld of documenten en wordt de slaapzak geleverd inclusief een handige tweetraps viervoudigverstelbare compressiezak, waardoor je gemakkelijker tot een klein pakvolume komt.

Wilde jij deze ideale slaapzak graag winnen, dan had je naar de site van Eureka! moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Eureka! heeft voor jongeren een extra korte (180cm) slaapzak in het assortiment. Welke is dat?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Harry Nooren.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Eureka! Europe.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]