foto

Goodies: win een Eureka! Oops daypack

De Oops van Eureka! is een eigenzinnige daypack, die ook zeer geschikt is om in de drukke stad te gebruiken. De rugzak is namelijk zo ontworpen dat het hoofdvak alleen open kan als je de rugzak af doet. Angst voor grijpgrage vreemde handen in je rugzak hoef je tijdens een stadswandeling dus niet te hebben.

Eureka! Oops daypackDe Oops is één van de nieuweste rugzakken in het assortiment van Eureka!, uitgerust met een groot neopreen stretch panel om de inhoud van te pack te comprimeren. Ook kun je onder dit panel uiteraard je jas of fietshelm opbergen. Daarnaast zitten er aan beide zijden een mesh-zijvak om kleine spullen in op te bergen die je bij de hand wilt hebben en een handig voorvak voor andere kleine zaken.

Uiteraard is de Oops geschikt voor gebruik van een water/drinksysteem en kun je 'm dus ook prima gebruiken tijdens een korte wandeling of op de fiets. Het rugpand is uitgevoerd met mesh, zodat je minder snel een natte rug zult krijgen van transpiratie die niet weg kan.

De Eureka! Oops heeft een inhoud van 25 liter en een gewicht van 600 gram. Hij is verkrijgbaar is drie verschillende kleuren: Black, Red en Burnt Sienna. Allemaal hebben ze een goed reflecterend logo achterop voor de veilgiheid en zijn ze gemaakt van 600D Nylon.

Wil jij Eureka! Oops daypack winnen, ga dan naar de site van Eureka! Europe voor het antwoord op de volgende vraag:

Naast de Eureka! Oops van 25 liter, is er ook nog een grotere Eureka! Oops van 35 liter. Hoe heet deze grotere Eureka! Oops?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Johan Metselaar.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Eureka! Europa (Nigor Net BV)

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }