foto

Goodies: win een Eureka! slaapzak naar keuze

Eureka! heeft meerdere slaapzakken in de collectie die interessant zijn voor de actieve buitensporter. De Whippoorwill 100, de Whiskey Jack 250 en de Ptarmigan 200 worden dan ook vaak gekozen als slaapzakken voor de overnachtingen bij meerdagse hikes.

Eureka! slaapzakDe Whippoorwill 100 is een lichte mummy-slaapzak met enkellaags isolatie en een gewicht van slechts 990 gram. De buitentijk is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam 210T diamond ripstop, terwijl de binnentijk bestaat uit ademend 210 T soft polyester. De Whiskey Jack 250 is een slaapzak met meer ruimte en dubbellaags isolatie. Deze slaapzak is dan ook iets zwaarder (1190 gram), maar dus ook een stukje warmer. Tot slot kun je kiezen voor de Ptarmigan 200, welke is uitgevoerd met een iets lichtere dubbellaagse isolatie, maar een door zijn extra nekkraag en tochslurf toch net iets zwaarder: 1450 gram.

Wat alle slaapzakken van Eureka! gemeen hebben is het gebruikte Rteq fibre voor de isolatie. Als vulling van de slaapzakken wordt een mix van verschillende veerkrachtige en holle vezels gebruikt. Door deze mix ontstaat een warme (goed isolerende) en duurzame combinatie die gegarandeerd lang mee gaat. Door het innovatieve productieproces kunnen Rteq vezels in dunnere lagen worden aangebracht dan andere isolatievezels. De vulling wordt vervolgens aangebracht om het gewenste warmteniveau te bereiken voor een specifiek model. De veerkracht blijft behouden en de warmte blijft op zijn plaats.

Van de slaapzakken is vaak zowel een linker-versie als een rechter-versie beschikbaar. Deze kunnen aan elkaar worden geritst, zodat je samen met je partner in één grote slaapzak kunt liggen. Tevens worden de slaapzakken altijd geleverd met een handige viervoudig verstelbare compressiezak voor het compact opbergen van je slaapzak in de rugzak.

Wilde jij een Eureka! slaapzak naar winnen, dan had je naar de site van Eureka! Europe moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De gebruikte Rteq-vezels bestaan uit een mix van verschillende veerkrachtige en holle vezels. Uit hoeveel verschillende vezels bestaat deze mix volgens de site van Eureka! Europe?

  Twee verschillende vezels
Drie verschillende vezels
Vier verschillende vezels

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Nigor Net (importeur van Eureka! in Europa).

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }