foto

Goodies: win een paar Gabel Cliff trekkingstokken

Met de opmars van het populaire Nordic Walking zou je haast vergeten dat je ook met 'gewone' trekkingstokken heerlijk kunt genieten van een stevige (berg)wandeling. Bijvoorbeeld met de Cliff trekkingstokken van Gabel.

Gabel Cliff trekkingstokkenDe Cliff is een klassieker van Gabel, een merk dat in noord-Europa tot nog toe veel minder bekend is dan in bijvoorbeeld de Alpenlanden. De Cliff is een driedelige trekkingstok, welke kan worden afgesteld op een lengte van 66 tot 141 centimeter. Dit doe je middels L.A.S.S., het Locking Anti-Shock On/Off Spring System: even draaien om de stok los te krijgen, verschuiven naar de juiste maat en weer vastdraaien. Eenvoudiger kan het niet.

De Cliff maakt ook gebruik van T.C.S., het eigen Top Click Systeem van Gabel. Hiermee kun je de lengte van polslus eenvoudig en snel afstellen op de juiste lengte, zonder je dat daarvoor extra gereedschap nodig hebt. De stok zelf is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde beschermd tegen oxidatie.

Tot slot is de Cliff voorzien van een Carbide tip en schroefdraad om de tellers (schijven) stevig te kunnen monteren.

Wilde jij dit paar trekkingstokken van Gabel winnen, dan had je naar de site van Gabel moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Op de site vind je (tijdelijk) verschillende info-pagina's van onder andere de nieuwe trekking-serie van de komende zomer (2006). Op één pagina wordt naast het Anti Impact Cushion System (A.I.C.S.) en het eerder genoemde Top Click System (T.C.S.) ook gesproken over het optionele F.L.S., dat overigens ook is te gebruiken op de te winnen trekkingstokken. Maar waar staan de letters F.L.S. eigenlijk voor?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Martin Hartog.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RA Company, de importeur van Gabel in de BeNeLux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }