foto

Goodies: win een Gorillapod camerastatief

Veel mensen nemen graag hun camera mee als ze en tocht maken in de natuur. Zodra je echter een foto wilt schieten waar je zelf ook op staat, dan wordt het wat lastiger als je geen goed statief bij je hebt. Wil je niet moeilijk hoeven doen met allerlei stenen en boomstronken, in de hoop dat je camera niet omvalt vóórdat de foto gemaakt is, dan is de Gorillapod wat je nodig hebt: het ultieme mini-statief voor de buitensporter.

Flexibel en veilig

Gorillapod camerastatiefBelangrijk bij een statief is dat deze om veel ondergronden stevig kan worden neergezet en dat je je camera daarbij veilig los kunt laten zonder dat deze direct op de grond valt of staat te wankelen. Je wilt immers liever een spontane lach op de foto dan een verbeten gezicht dat zich zorgen maakt of de camera gaat vallen. Dankzij de volledig flexibele poten kan het statief op elke ondergrond stevig worden neergezet, maar bijvoorbeeld ook om een tak of stuk hek worden gedraaid voor een foto uit een andere hoek. Je camera wordt middels een slimme snelverbinding op de Gorillapod bevestigd en kan ook gemakkelijk weer worden losgekoppeld.

Drie maten Gorillapods

Er zijn drie verschillende maten Gorillapods: de standaard versie, de SLR versie en de SLR-Zoom versie. De standaard Gorillapod is bedoeld voor kleine compactcamera’s die niet te veel wegen. Deze Gorillapod is zelf dan ook compact en licht van gewicht. Voor de grotere spiegelreflex-camera’s (SLR) is er de stevigere SLR Gorillapod: deze heeft iets zwaardere poten, zodat je ook deze camera’s zonder problemen kunt plaatsen. Ga je echter vaak op pad met een grote (tele)zoomlens, dan is de SLR-Zoom de ideale Gorillapod. Deze is namelijk speciaal gemaakt om het zware gewicht van de lens en camera te dragen en zorgt ervoor dat je camera niet omvalt als de telelens volledig is uitgeschoven.

De prijsvraag

In deze prijsvraag maakte je kans op één van de drie verschillende Gorillapods. Vergeet dus niet om aan te geven welke je wilt winnen!

Om kans te maken moest je de Nederlandse Gorillapod-website bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden.

Vraag: Je weet dat er drie verschillende Gorillapods zijn, maar hoeveel wegen deze eigenlijk bij elkaar?

 


De winnaars van deze prijsvraag zijn: Maarten Bal (Standaard), Tjerk Langelaar (SLR) en Rob Valkonet (SLR-Zoom). Zij dienen zich vóór 1 april 2008 met hun adres te melden om het recht op de prijs niet te verliezen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Degreef & Partner, importeur van de Gorillapod.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-04-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]