foto

Goodies: win een Granite Gear Virga

Granite Gear is vooral in Amerika erg bekend en geliefd onder de buitensporters die geen gram te veel willen dragen zonder direct op comfort in te moeten leveren. De Virga is een goed voorbeeld waarom ze zo geliefd en populair zijn. Deze technische backpack is immers zo gemaakt dat je je eigen slaapmat kunt gebruiken als frame. Op die manier wordt er behoorlijk wat gewicht bespaard en kun je toch nog zeer comfortabel tien kilo aan materiaal in je rugzak kwijt.

Granite Gear VirgaAan een inhoud van 50 liter heb je meer dan genoeg om je complete lichtgewicht uitrusting mee te nemen voor een lange tocht. Dit terwijl de rugzak zelf slechts 540 gram weegt! Hij is er in drie maten, dus er is er bijna zeker wel eentje die past bij jouw ruglengte.

Inmiddels zijn de Granite Gear rugzakken ook in Nederland goed verkrijgbaar. Het lichtgewicht hiken wordt immers ook in Europa steeds populairder en dus is het geen wonder dat een merk als Granite Gear voeten aan de grond krijgt. Steeds weer zoeken de ontwerpers van Granite Gear naar creatieve oplossingen om enerzijds gewicht te besparen, maar anderzijds niet of nauwelijks in te moeten leveren op comfort. De Virga maakt deel uit van hun serie van Ultralight packs, maar ze hebben bijvoorbeeld ook technical daypacks, expedition packs en specaile packs voor honden en in de kano of kayak.

Wilde jij de ultra lichte Virga van Granite Gear winnen, dan had je naar de site van Granite Gear moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

In 2003 kreeg de Virga de hoogste score in de BACKPACKER'S "Superlight Smackdown". Maar welke twee rugzakken uit de ultralight-serie ontvingen in hetzelfde jaar een Editors' Choice Award van datzelfde Backpackers magazine?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Fred Verheul.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outdoor Fanatics BV.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }