foto

Goodies: win een Keela Fusion Jacket

Zelf noemen ze het een 'technical softshell with an urban look', maar eigenlijk is het gewoon een stevig softshell jack van Schotse kwaliteit, met de features die je van een goed jack mag verwachten: het Fusion Jacket van Keela.

Keela Fusion JacketHet is een weerbestendig jack , waarvan alle naden zijn getaped. Het jack is windbestendig en heeft een goed ademend vermogen, iets dat ze in Schotland, waar het Keela jack gemaakt wordt ook wel nodig hebben.

Verder is het jack van alle features voorzien die je van een modern buitensport-jack mag verwachten: 2 ruime borstzakken, een makkelijk oprolbare en op te bergen capuchon en elastische trekkoorden in zowel de taille als bij de nek als extra bescherming tegen warmte-verlies. Leuk detail: de zakken van het het Fusion jack zijn van een andere kleur dan de zwate buitenkant zodat je gemakkelijker iets kunt vinden door de contrasterende kleur. Het Fusion jack is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Wilde jij een Keela Fusion Jacket winnen, dan had je naar de site van Keela Outdoors Nederland moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Je kunt kleding van Keela Outdoors in Nederland kopen in de speciale Factory Outlet Store, maar waar is die eigenlijk gevestigd?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Edwin Wildeboer.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Keela Outdoors Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }