foto

Goodies: win een paar Keen Shellrock WP

Keen is in Nederland niet meer weg te denken. Waar aanvankelijk nog even vreemd werd aangekeken tegen de hippe sandalen met teenbeschermer, ziet iedereen Keen nu als een volwaardig schoenenmerk. Keen heeft immers veel meer te bieden dan alleen sandalen en dat bewijzen ze met de nieuwe Shellrock WP uit de Trailhead-serie.

Keen Shellrock WPDe Shellrock WP is een lichtgewicht wandelschoen, die dankzij gebruik van het eVENT materiaal zowel waterdicht als ademend is. Voor mensen die graag een stukje gaan hardlopen in de bossen of polders zijn dit ideale schoenen, maar ook zij die met een daypack een stuk willen wandelen zullen het comfort en de looks van de Shellrock WP weten te waarderen.

Dankzij de S3 hielsupport structuur blijf je stevig op je schoenen staan tijdens het lopen. Samen met een stabiliserende hielafwerking en de bekende teenbescherming bij de neus, zorgt deze ervoor dat de schoen comfortabel en stabiel aanvoelt. Voor de afwerking bovenop is mooie naadloze softshell gebruikt, dat dankzij het eVENT laminaat volledig waterdicht is. Het klimaat in de schoen zelf blijft echter optimaal dankzij de ademende werking van datzelfde eVENT.

De zool is gemaakt van een zeer gripvast rubber, zodat je ook op natte ondergrond een goede grip blijft behouden. Een schoen dus om stevig mee los te gaan!

Wilde jij kans maken op deze mooie wandelschoenen, dan had je naar de site van Keen Footwear moeten gaan om over Keen te lezen.

Keen is Hybridlife, dit is een levensstijl waarbij o.a. bewustzijn van je omgeving, de natuur, milieu, etc. etc. belangerijk zijn. Maar hoe zou jij Hybridlife omschrijven? (maximaal 250 woorden!)

De winnaar van deze prijsvraag was Kim Oosterveen. Zij omschreef Hybridlife als volgt:

Hybridlife: meer doen dan gewoon leven, voor een ander, voor de natuur en de samenleving. Bewust bezig zijn om er voor te zorgen dat er meer mensen kunnen leven onder de omstandigheden die zovelen al hebben. Niet leven voor je werk je geld en de luxe maar alles uit je leven halen zodat je zelf volop geniet en door wat je doet ook anderen volop laat genieten en beleven.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Keen Footwear Nederland. Zij zullen ook de winnaar kiezen van de prijsvraag. Daarbij wordt gekeken welk antwoord het meest aanspreekt.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]