foto

Goodies: win een paar Keen Winterport winterlaarzen

Keen is al lang niet meer dat 'andere sandalenmerk', maar is inmiddels ook in Nederland uitgegroeid tot een merk met originele en kwalitatief zeer goede producten. Nieuw voor de herfst van 2006 is de uitbreiding van het assortiment met enkele zeer bijzondere schoenen. Daarvan springt de Keen Winterport misschien wel het meest in het oog.

Keen WinterportDe Winterport is namelijk niet een gewone Keen sandaal met de kenmerkende teenbescherming, maar een volwaardige winterlaars voor de hiker die een robuuste, warme schoen zoekt. En isoleren doet de Winterport als de beste, want door de Primaloft-voering beschermt deze laars je voeten tot een temperatuur van bijna -30 graden Celcius! Bovendien is hij voorzien van een waterdicht, ademend membraan om een comfortabel voetklimaat te garanderen. Waar je normaal gesproken dus al snel gaat zweten in een dergelijk warme laars, daar heb je met de Keen Winterport geen enkel probleem.

Bovenaan is de laars tevens voorzien van een trekveter om de laars goed om je been te laten aansluiten. Dit voorkomt enerzijds dat de warmte via deze weg de laars verlaat, maar tegelijkertijd hou je ook sneeuw buiten de deur voor het geval je door een dikke laag moet stoempen.

De zool van de Keen Winterport is een verhaal apart: deze past zich namelijk aan het klimaat aan: bij koudere temperaturen wordt hij hard (ideaal als je door de sneeuw moet lopen), terwijl hij bij warmere temperaturen juist zachter wordt en dus ook een prima grip heeft op bijvoorbeeld een rotsbodem. En zoals gezegd is ook deze Keen voorzien van de bekende teenbescherming in de neus, maar daarnaast ook nog eens van een hielbescherming (ook handig om ze uit te kunnen doen met je voeten, zodat je niet met je handen de smerige laars hoeft vast te pakken bij het uittrekken).

De Keen Winterport is er in verschillende modellen en kleuren, zowel voor dames als voor de heren.

Wilde jij deze heerlijk warme en oerdegelijke winterlaarzen winnen, dan had je naar de site van Keen Footwear moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

In Nederland kun je Keen niet alleen tegenkomen in de meeste buitensportwinkels, maar ook op beurzen en events. Standaard gaat dan de Keen Machine mee. Maar wat is dat eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Jean-Pierre van den Ouweland.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door FoxXLite Trading Company, de importeur van Keen in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }