foto

Goodies: win een paar Leki Makalu Classic 25 Years Retro

Met de Makalu Classic 25 years Retro neemt Leki je 25 jaar terug in de tijd. Niet voor wat betreft de functionaliteit van de trekkingstokken, maar puur de looks. De Makalu is het paradepaardje van het Duitse Leki en de zwart met gouden print van de 25 years Retro benadrukt nog maar eens dat dat ook 25 jaar geleden al zo was.

Leki Makalu Classic 25 Years RetroMaar laat je door deze klassieke look geen zand in de ogen strooien: de Makalu Classic is in de afgelopen jaren steeds verder door ontwikkeld en op nagenoeg alle onderdelen heeft Leki een vooraanstaande plaats ingenomen in de huidige markt van trekkingstokken. De Makalu Classic is het werkpaard onder de trekkingstokken: gemaakt van stevig HTS 6.0 aluminium en voorzien van een comfortabele CorTec handgreep is deze trekkingstok ideaal voor in de bergen. De Carbide Flextip zorgt ervoor dat je ook op natte ondergronden continu een zeer goede grip hebt, zodat je zonder problemen en minder vermoeid boven op de berg zult aankomen.

Net als bij veel andere trekkingstokken van Leki is de lengte verstelbaar, in dit geval van 67 tot 145 centimeter. Het Leki Classic verstelsysteem is bijzonder eenvoudig in het gebruik: losdraaien, verstellen en weer vastdraaien. Dat je daarna met 140 kilo op de stok kunt leunen zonder dat deze inschuift is iets dat veel mensen nog wel eens willen vergeten. Maar juist dat zorgt ervoor dat je veilig kunt afdalen in de bergen, zonder bang te hoeven zijn dat je stok plotseling inschuift.

Door de jaren heen heeft Leki steeds betere en lichtere stokken ontworpen, niet alleen op het gebied van trekking, maar natuurlijk ook voor de skiŽrs en sinds enkele jaren de nordic walkers. De Makalu Classic 25 years Retro is het toonbeeld van vooruitgang, met een klassieke look. Voor hen die kwaliteit en duurzaamheid weten te waarderen!

Het juiste antwoord op deze prijsvraag was je te vinden op de Nederlandse site van Leki.

De handgreep van de Leki Makalu Classic 25 Years Retro staan een beetje schuin ten opzichte van de rest van de stok. Dit is een vinding van Leki, maar hoe wordt deze genoemd?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Arjan van der Voet.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowa Benelux, de importeur van Leki in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }