foto

Goodies: win een Lightwave t1 ultra xt

De t1 ultra xt van Lightwave is voor de actieve buitensporter een droom van een tent: laag gewicht, superieur materiaal, veel ruimte en weinig pakvolume. Geen wonder dat de t1 ultra xt zon populaire tent is onder buitensporters die op zoek zijn naar een tent ze op kunnen vertrouwen in alle vier seizoenen.

Lightwave t1 ultra xtDe t1 ultra xt maakt deel uit van de ultra-serie van Lightwave, een serie met vierseizoenstenten die gemaakt zijn van de beste materialen met het laagste gewicht. De xt in de naam staat voor de extensie: een extra vestibule aan de voorzijde die je ruimte biedt voor je rugzakken of om in te koken. En met een gewicht van nauwelijks meer dan 2 kilo draag je elk slechts 1 kilo om zeer ruim en comfortabel te kunnen overnachten.

De buitentent van de t1 ultra xt is gemaakt van stevig 30 denier nylon dat aan beide zijden is gecoat en daardoor een waterkolom van 5000mm heeft. Ook in de ergste regenbuien blijf je dus lekker droog in deze tent. En dankzij het vernuftige ARCHitektur-ontwerp van Lightwave hoef je ook niet bang te zijn voor sterke wind: het ontwerp combineert een stevigere structuur met veel binnenruimte, terwijl sneeuw in de winter sneller van de tent af zal glijden dankzij het puntdak.

De tent wordt compleet geleverd, inclusief de ultra lichte lighting pegs (haringen), lightning-scheerlijnen met mini Line-lke verstellers en een opbergzak. Bovendien zit er een uitgebreide handleiding bij met opzet-instructies en uitleg over hoe je je tent het beste kunt onderhouden.

Wilde jij kans maken op deze schitterende trekkerstent, dan had je naar de site van Lightwave moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Dit jaar komt Lightwave tegemoet aan de wens van veel bergsporters om een populaire gele tent ook in het groen uit te brengen. Welke tent is dat?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Richard Weustink.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lightwave.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }