foto

Goodies: win een Lightwave g1 ultra trekkerstent

De g1 ultra van Lightwave is op dit moment hun lichtste 2 persoonstent die met gemak alle vier de seizoenen kan doorstaan. Met een gewicht van slechts 2,1 kilo is hij echter ook nog prima geschikt om mee te nemen als ruime trekkerstent op een solotocht.

Lightwave g1 ultra trekkerstentDe g1 ultra is een compacte 2 persoonstent die is gemaakt volgens de ultra specificaties van Lightwave.En ultra staat hier voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid bij een minimum aan gewicht. Vandaar dus dat de g1 ultra ondanks zijn lage gewicht van net iets meer dan 2 kilo toch gedurende het hele jaar kan worden gebruikt. Door zijn geodetische vormgeving is hij in staat om zware windstoten en heftige sneeuw- en regenbuien zonder problemen te doorstaan.

De Lightwave g1 ultra is gemaakt van een ultralichte ripstop 30denier nylon die aan beide zijden is gecoat met siliconen om een waterkolom van 5000mm te garanderen. Het grondzeil is van een sterker 50denier nylon en de binnentent van een zeer lichte 30denier nylon, op diverse plekken voorzien van mesh panelen.

Voor de stokken heeft Lightwave gekozen voor 3 DAC Featherlite stokken en als scheerlijnen wordt gebruik gemaakt van de zeer lichte maar oersterke Lightning-lijnen.

Had jij dit deze schitterende lichtgewicht trekkerstent willen winnen, dan had je naar de site van Lightwave moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Één van de bijzonderheden aan de g1 ultra van Lightwave is het ontwerp. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van een 'puntige' vorm voor meer stabiliteit en ruimte. Maar hoe noemt Lightwave die vorm eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Mariette Dijkstra.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outdoor Design Logistics Ltd., de fabrikant van Lightwave.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }