foto

Goodies: win een paar Lowa Strato Lo

Lowa heeft ook in Nederland inmiddels een naam opgebouwd als maker van zeer comfortabele wandel- en trekkingsschoenen van hoge kwaliteit. De Lowa Strato Lo vormt daar geen uitzondering op en is een zeer comfortabele lage trekkingsschoen van Nubuk.

Lowa Strato LoDe Strato Lo is een echte all-terrain schoen. Want hoewel de Vibram Vialta zool vooral geschikt is voor het iets ruigere terrein, kun je de schoenen ook prima gebruiken als stevige wandelschoen in de Nederlandse polders of op het asfalt tijdens een wandelevenement.

De Vibram Vialta zool zorgt namelijk niet alleen voor een goede demping tijdens het lopen, maar is tevens uitgevoerd met een zogenaamd zelfreinigend profiel zodat je dus ook geen last hebt van ophopende modder onder de schoen. Een extra stabiliserend element zorgt voor een goede stand tijdens het lopen en zorgt ervoor dat je voet op een natuurlijke manier afrolt.

Lowa heeft de Strato Lo uitgevoerd met een lining van leer, dat dus zeer comfortabel aanvoelt en vocht op een natuurlijke manier snel afvoert. De Nubuk buitenkant is waterafstotend en goed te behandelen met olie of vet voor een andere look of gewoon onderhoud.

De Lowa Strato Lo is er overigens is zowel een dames- als een heren-uitvoering en tevens is er een hogere versie verkrijgbaar: de Lowa Strato Mid.

Wilde jij deze schitterende all-terrain schoen van Lowa winnen, dan had je naar de site van Lowa Nederland moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De Strato Lo is uitgevoerd met de zogenaamde Vialta zool van Vibram: een zelfreinigend profiel met stevige grip. Maar waar staat 'Vialta' eigenlijk voor?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Albert van Loon.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door TCK Sports Group, de importeur van LOWA in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]