foto

Goodies: win een Lowe Alpine Pure Air Zone daypack

Eind vorig jaar maakte je tijdens een Goodies-prijsvraag ook al eens kans op een Pure Air Zone daypack van Lowe Alpine. Gezien de enorme belangstelling van toen gaat de prijsvraag in herhaling. Opnieuw kans dus op een Pure Air Zone daypack van Lowe Alpine.

Lowe Alpine Pure Air Zone daypackHet principe van de Pure Air Zone packs is even simpel als doeltreffend: door luchtcirculatie te bevorderen wordt voorkomen dat je een kletsnatte rug krijgt tijdens het lopen. Of zoals ze het zelf zeggen in hun advertenties: 'De laatste technologische doorbraak op het gebied van vantilatie van rugzakken... frisse lucht'. En eigenlijk is het ook zo simpel, want wat kan nou beter voor ventilatie zorgen dan gewone frisse lucht? Geen wonder dus dat de Pure Air Zone rugzakken van Lowe Alpine nu al zo geliefd zijn.

Er zijn verschillende modellen voor zowel dames als heren. Zo is er voor de dames de Mira Air 35 en voor de heren de Tempest Air 35. De Mira Air 35 is er speciaal voor de dames en de Tempest Air 35 voor de heren. Hoewel verschillend van pasvorm hebben ze enkele overeekomende features die het complete daypacks maken. Beiden zijn toploaders en voorzien van twee compartimenten met een wegritsbare tussenbodem. En zoals elke moderne pack zijn ze uiteraard voorzien van zowel een waterzakcompartiment als een speciale pocket voor je MP3-speler. Een regenhoes zit er standaard bij (in de dubbele bodem) en in de meshzijvakken kun je klein materiaal gemakkelijk opbergen.

Had jij zo'n Pure Aire Zone daypack willen winnen, dan had je naar de site van Lowe Alpine Nederland moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Het Torso Fit Centro systeem van deze rugzakken om de lengte van het rugpand in te stellen maakt gebruik van een gemakkelijke code om de juiste lengte te bepalen. Hoe is deze code terug te vinden op de rugzak zelf?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Michel Kriens.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }