foto

Goodies: win een Lowepro Orion Trekker II

Voor zowel de beginnende als de gevorderde outdoorfotograaf is de Orion Trekker II van Lowepro een veelzijdige backpack waarin de camera én accessoires veilig in kunnen worden opgeborgen. Bovendien biedt de Orion Trekker II het draagcomfort dat je van een rugzak van Lowepro kunt verwachten.

Lowepro Orion Trekker IILowepro is wereldwijd het voorkeursmerk van fotografen die hun dure apparatuur veilig met zich mee willen dragen. Voor de outdoorfotograaf is de Orion Trekker II een ideale lichtgewicht optie, geschikt voor zowel de analoge als de digitale camera. Met twee compartimenten, waarvan het onderste uitneembaar is, is deze Lowepro rugzak veelzijdig en handig in het gebruik. In het hoofdvak kun je bijvoorbeeld je jas of lunch opbergen, maar ook is er ruimte gemaakt voor de nodige accessoires. In het uitneembare ondervak wordt de camera samen met de objectieven veilig opgeborgen en is de kans op beschadiging minimaal. Speciaal voor digitale camera's is de binnenzijde gevoerd met een extra zachte voering die krassen op het LCD-scherm voorkomt.

De Orion Trekker II is gemaakt van het stevige en waterafstotende 600D TXP en 600D TXP ripstop. Hierdoor blijft alles dat in de rugzak is opgeborgen dus beschermd tegen de weersinvloeden van buitenaf. Bovendien is er extra veel zorg aan het draagcomfort besteed. Zo is de heupriem afneembaar en zijn zowel de schouderriemen als de heupriem goed afstelbaar. Een goed ademend rugpaneel maakt het geheel af.

Binnen in de pack kom je veel kleine vakjes tegen om kleine accessoires als accu's en geheugenkaarten op te bergen. Voor de muziekliefhebber is de Lowepro Orion Trekker II tevens geschikt gemaakt voor een MP3-speler, inclusief opbergvak en kabeldoorvoer bovenin. In het afneembare ondervak zijn er bovendien verschillende compartimenten, zodat camera, objectieven en flitser stevig kunnen worden opgeborgen.

Had jij deze handige cameratas graag willen winnen, dan had je naar de site van Degreef & Partner (importeur van Lowepro) moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De Lowepro Orion Trekker II is uitgevoerd met een slim systeem dat het mogelijk maakt de tas uit te breiden met o.a. Lens Cases, buidels voor je digitale compactcamera, een veldfleshouder etc. Hoe noemt Lowepro dat systeem?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Edwin Klok. Edwin dient zich vóór 1 april 2007 te melden om het recht op zijn prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Degreef & Partner, importeur van Lowepro.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }