foto

Goodies: win een MoreOutdoor.com Selk'Bag

Iedereen die wel eens in een net te krappe slaapzak heeft gelegen kan zich die nacht waarschijnlijk nog steeds goed herinneren: hoe je ook draait, je ligt gewoon niet lekker. Zo niet met de Selk Bag, want deze slaapzak is zo bijzonder dat hij gewoon met je meedraait. Sterker nog: als je besluit om aan de wandel te gaan, gaat hij gewoon met je mee. De Selk Bag is namelijk geen gewone slaapzak om in te liggen...

MoreOutdoor Selk BagDe Selk Bag is zo ontworpen dat je maximale bewegingsvrijheid hebt tijdens het slapen. Daarnaast is hij ook ideaal om te gebruiken als je laat op de avond nog graag even voor de tent wilt zitten zonder het te koud te krijgen. Dankzij enkele strategisch geplaatste ritsen kun je namelijk prima je handen gebruiken en dus dingen (zoals een glas warme chocolademelk of kop soep) zonder problemen vasthouden.

Er zijn overigens verschillende soorten Selk Bags, afgestemd op de temperatuur waarin je verwacht te overnachten. De standaard Selk Bag (type 1) heeft een comforttemperatuur van 8 graden en is dus prima geschikt voor de zomer en de lente. Het meeste extreme model (type 3) heeft echter een comforttemperatuur van wel -15 graden en is dus ideaal voor koude winternachten in de tent. En met een maximum gewicht van slechts 1250 gram kan de Selk Bag opboksen tegen veel slaapzakken die een soortgelijke comfort-tempeartuur hebben.

De Selk Bags zijn er in verschillende maten, afhankelijk van je lichaamslengte. Maat S/M is voor mensen van tot 1,95 meter, terwijl maat L/XL geschikt is voor mensen tot wel 2,15 meter. De winnaar van deze prijsvraag mag zelf kiezen tussen een knalgele Selk Bag van het type 1 (maat M) of de wit/groenige Selk Bag Type 2 in maat L.

Wilde jij deze bijzondere slaapzak graag winnen, ga had je naar de site van MoreOutdoor.com moeten gaan voor het antwoord op de volgende vragen:

1. Welke 2 merken sneeuwschoenen biedt MoreOutdoor.com aan?

 


2. Hoeveel punten moet je gespaard hebben om de tegoedbon van EUR 15 te ontvangen?

 


3. Hoeveel boeken worden verkocht via de website?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Chris Derksen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door MoreOutdoor.com.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-09-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]