foto

Goodies: win een Ortlieb Mudracer zadeltas

Als (mountain)biker heb je vanaf nu nooit meer het probleem dat je niet weer je waterdicht wat kleine zaken als energierepen of GSM kunt opbergen. De Mudracer van Ortlieb is namelijk de ideale zadeltas: oersterk, waterdicht en zeer makkelijk te bevestigen.

Licht van gewicht

Ortlieb Mudracer zadeltasVoor ieder biker is er een ideale Mudracer, want Ortlieb levert ze in drie verschillende maten. De kleinste, de Mudracer XS, weegt slects 160 gram en heeft een inhoud van 0,4 liter. De S heeft een inhoud van 0,7 liter en de grootste Mudracer is de M, met een inhoud van 1 liter. De Mudracer is gemaakt van waterdicht EVA en voorzien van een siliconen bovenkant die je middels een rits opent. Deze rits kun je overigens twee kanten op openen.

Gemakkelijk te bevestigen

Het handige van de Ortlieb Mudracer is bovendien de bevestiging aan je fiets: met een simpele klik hangt de zadeltas direct zeer stevig aan je fiets en hoef je niet bang te zijn deze te verliezen tijdens een stevige 'downhill'. Bijkomend voordeel van het kliksysteem is bovendien dat je bij een horecastop je Mudracer gewoon snel kunt loskoppelen en mee naar binnen kunt nemen. Zo hoef je dus ook niet meer bang te zijn dat iemand je zadeltas weghaalt of leegrooft.

De prijsvraag

Als jij kans had willen maken op Mudracer zadeltas van Ortlieb, had je enkel de Nederlandse website van Ortlieb hoeven te bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden.

Vraag: Producten van Ortlieb zijn bekend als waterdicht, mede ook dankzij een speciale rits die Ortlieb gebruikt. Wat is de naam van die rits?

 


De winnaars van deze prijsvraag waren Nans Kruseman en Edward Schulenburg!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door TCK Sports, de importeur van Ortlieb.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }