foto

Goodies: win een Ortlieb Packman Pro

Uit de gebruikers-enquête 2006 kwam onder andere naar voren dat nog al wat bezoekers van de site zich ook graag bezig houden met bijvoorbeeld kajakken, canyoning of mountainbiken. Speciaal voor al die mensen dit maal een waterdichte prijs: de Packman Pro van Ortlieb, een zeer lichte, maar tevens waterdichte rugzak.

Ortlieb Packman ProDe packman Pro is gemaakt van stevig Cordura en voorzien van een rolsluiting. Hij is volledig waterdicht en daardoor ideaal voor sporten waarbij je nagenoeg zeker weet dat je rugzak nat zal worden. Denk hierbij aan canyoning, kajakken of bijvoorbeeld mountainbiken tijdens of net na een regenbui. En met zijn gewicht van nauwelijks een kilo (1150 gram om precies te zijn) is ook nog eens zeer licht van gewicht.

Ergonomische draagriemen zorgen voor een perfecte fit en dat comfort wordt nog eens versterkt door het schuimrubberen rugpand. Een kleine buitentas met ritssluiting en mesh (die tevens dienst doet als helmhouder voor de fietshelm) maken de Packman Pro zeer geliefd onder fietsers. En bovendien zorgen de reflecterende strepen op de rugzak voor extra veiligheid op de weg.

De heupgordel, borstband en het verstelbare rugsysteem maken dat je de Packman Pro prima kan aanpassen aan je lichaam. En natuurlijk zorgt de rolsluiting ervoor dat je het volume van de rugzak kleiner kunt maken door de sluiting verder op te rollen als er minder in je rugzak zit.

Wellicht overbodig om te vermelden: de packman Pro is ook prima te gebruiken als dagrugzak tijdens een herfst- of winter hike waarbij je een regenbui verwacht.

Had jij deze stevige waterdichte rugzak graag willen winnen? Dan had je naar de site van Ortlieb moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De Packman Pro is verkrijgbaar in één maat. Wat is het volume daarvan?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Onno Brinkman.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door TCK Sports, de importeur van Ortlieb in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }