foto

Goodies: win een Osprey Switch 16

De Switch 16 is een compacte daypack, speciaal ontwikkeld voor winter-hikers, snowboarders en toerskiėrs. Ondanks zijn kleine formaat heeft de Switch 16 alle features in huis om de kou te trotseren.

Osprey Switch 16De Switch 16 van Osprey is de kleinste uit de Switch serie. Deze compacte daypack is perfect voor kortere wintertochten of bijvoorbeeld voor het bijhouden van je spullen tijdens een dagje skiën. Laat je echter niet van de wijs brengen door zijn kleine pakvolume: de Switch 16 is voorzien van ski-lussen en je kunt je ski's dus gewoon aan de zijkanten aan de pack hangen. Ook een snowboard vormt geen prbleem, want ook daarvoor zijn er speciale lussen aan de Switch 16 bevestigd. Bovenop zit een handig topvak voor het bewaren van de kleinere spullen, zoals je zonne-creme (belangrijk in de sneeuw!), je kompas of je lunchpakket. Er is een speciaal vakje voor breekbare spullen (denk aan een zonnebril), dat is gevoerd met micro-fleece. Ook is er een afscheiding om de noodzakelijke spullen droog te houden.

Hele kleine spullen, zoals bijvoorbeeld lippen-créme of snoepjes, kun je opbergen in de vakken die in de heupband zijn verwerkt. Deze vakken zijn tijdens het lopen of skiën gewoon toegankelijk: je hoeft niet eerst je pack af te doen om erbij te kunnen.

De Osprey Switch 16 is er overigens in twee maten: een 14 liter versie (S/M) en een 16 liter versie (M/L, van 1,19 kilo).

Wilde jij deze compacte maar zeer feature-rijke winter daypack winnen, dan had je naar de site van Osprey moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Zoals je hierboven kunt lezen bestaat de Osprey Switch 16 er in twee maten: een S/M versie en een M/L versie. Maar hoeveel weegt die S/M versie eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Jacob Maljaars.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outware, de importeur van Osprey Packs in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }