foto

Goodies: win een Primus Gravity VF

De Gravity VF van Primus is de ideale brander voor de veeleisende buitensporter. Dankzij het horizontale ontwerp ligt het zwaartepunt van de brander erg laag bij de grond. Hierdoor is het omstoten van de brander vrijwel uitgesloten en staat hij als een huis. ook als er grotere pannen worden gebruikt. Bovendien loopt de brandstofleiding op een ingenieuze manier over de branderkop langs, waardoor de brander sneller voorverwarmd is dan soortgelijke branders. Hierdoor is de Gravity VF ook in zeer extreme condities met temperaturen ver onder het vriespunt goed te gebruiken.

Primus Gravity VFDe Primus Gravity VF is geschikt voor uiteenlopende soorten vloeibare brandstof: VF staat immers voor VariFuel. Denk daarbij naast gewone benzine ook aan brandstoffen als kerosine en petroleum. En dankzij het 'self-cleaning systeem' van Primus hoef je niet bang te zijn dat je brander tijdens een langdurig verblijf in de wildernis verstopt zal raken.

Om de brandstoffles op druk te brengen maak je gebruik van de Primus Ergo pomp. Deze is zo ontworpen dat hij niet alleen ergonomisch in de hand ligt, maar tevens uiterst efficiënt is in het gebruik. Door een zogenaamd 'bleeding-systeem' gaat er ook geen brandstof verloren bij het uitzetten van de brander: de druk wordt automatisch afgebouwd. De Primus Gravity VF weegt overigens maar 210 gram (zonder pomp) en kan zeer compact worden opgeborgen in een bijgeleverde opberghoes.

Wilde jij zo'n Primus Gravity VF winnen, dan had je naar de site van de importeur van Primus moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Sinds enige tijd heeft Primus ook zeer prijsgunstige en stijlvolle isoleerflessen in het assortiment opgenomen. Wat voor kleur hebben die isoleerflessen?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Nico Bick.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Primus in de BeNeLux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }