foto

Goodies: win Rubytec Swimwear

Nog niet eens zo heel lang geleden verraste Rubytec de buitensportbranche met technische zwemkleding voor buitensporters: sneldrogend, antibacterieel, comfortabel en nog mooi om te zien ook. Dit jaar wordt het assortiment van Rubytec Swimwear uitgebreid met enkele nieuwe modellen en frisse kleuren.

Rubytec SwimwearVeel buitensporters zien inmiddels het nut in van technische zwemkleding. Als je immers bij de rest van je kledingkeuze zeer bewust kijkt naar zaken als sneldrogend vermogen, antibacteriële afwerking, hoog ademend vermogen en draagcomfort, waarom zou je dan genoegen nemen met een alledaags stuk zwemkleding? Niet geheel onbelangrijk uiteraard is het feit dat door de maximale UV-wering (UPF 50+) ook net die lichaamsdelen worden beschermd waarvan je zeker niet wilt dat ze zonverbrand geraken.

Het draagcomfort van de Rubytec Swimwear wordt verzekerd door het gebruikte materiaal: dat bestaat voor 20% uit Spandex zodat het materiaal in vier richtingen elastisch is en dus altijd goed blijft zitten. Daarnaast zorgt het geborstelde garen voor een zogenaamde soft touch: heerlijk aanvoelend materiaal. Bij de heren shorts en bermuda’s wordt overigens gebruik gemaakt van 100% Taslan Nylon dat zeer licht van gewicht is (je voelt het dus nauwelijks) en ook nog eens zeer klein comprimeerbaar is: je short past dus altijd wel in een klein gaatje in je rugzak.

Om de komst van de nieuwe modellen en frisse kleuren te vieren geeft Rubytec maar liefst 4 sets swimwear weg: 2 voor de heren en 2 voor de dames.

Wilde jij kans maken op zo'n set technical swimwear, dan had je naar de site van Rubytec moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Hét grote voordeel van Rubytec Swimwear is dat het niet alleen geschikt is als zwemkleding, maar het ook prima doet als luchtige zomerkleding. Zie ook de foto hierboven. Maar welk model wordt hier eigenlijk gedragen?

 


De winnaars van deze prijsvraag zijn Claudia Ackermans, Maaike Meiberg, Bart van den Esschert en Thimo Harmsen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, importeur van Rubytec Swimwear.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]