foto

Goodies: win Rubytec Swimwear

Vorige maand nog kon je alles lezen over het nieuwe functionele Swimwear van Rubytec. Deze zwemkleding is ontworpen met de actieve buitensporter in het achterhoofd. Het is dus sneldrogend, anti-bacterieel behandeld, beschermend tegen schadelijke UV-stralen en super comfortabel. Bovendien mag je gezien worden in Rubytec Swimwear, want het ziet er gewoon goed uit.

Rubytec SwimwearEen kenmerk dat veel buitensporters al kennen van hun andere functionele kleding is het ademend vermogen. Rubytec Swimwear is dusdanig ontworpen en gemaakt dat je je prettig voelt als je het draagt. Ook als je het een tijdje onder je gewone kleding moet dragen tot je die ene vijver of kabbelende rivier tegenkomt. En door het sneldrogende vermogen kun je na je verfrissende duik direct weer je gewone kleren er over heen aantrekken om je tocht te vervolgen.

Bovendien zijn bijna alle modellen van Rubytec Swimwear uitgerust met een handige key-pocket. Niet alleen de shorts van de heren, maar ook de slips van de dames. En voor diezelfde dames is er nog een voordeel: vanwege het Mix Match principe kun je zelf je set samenstellen. Dus een grotere bikini bij een kleinere slip of twee verschillende kleuren zijn geen probleem.

Ook de 4 (vier!) winnaars van deze prijsvraag kunnen kiezen! De mannelijke winnaars mogen namelijk zelf kiezen welk model zij graag thuis ontvangen en in welke kleur. De twee vrouwelijke winnaars mogen kiezen uit een badpak of zelf een set samenstellen van maat en kleur naar keuze. Doe dus mee en wie weet neem jij deze zomer een verfrissende duik in je nieuwe Rubytec Swimwear!

Wilde jij één van de Rubytec Swimwear sets winnen, dan had je naar de site van Rubytec moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Één van de redenen om Rubytec Swimwear te kiezen is het feit dat het materiaal anti-bacterieel is behandeld om schadelijke bacteriën geen kans te geven. Maar hoe heet deze behandeling eigenlijk?

 


De winnaars van deze prijsvraag zijn Miranda Tackenkamp, Sanne Mulschlegel, Arnoud Keizer en Eric Faber.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur/distributeur van Rubytec Swimwear.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }