foto

Goodies: win een Salomon Fast&Light Jacket II

Bij Salomon hebben de runners een streepje voor: naast (hardloop)schoenen heeft Salomon namelijk ook een zeer uitgebreid assortiment kleding voor de meest actieve buitensporters onder ons. Een goed voorbeeld is het Fast&Light Jacket II van Salomon, de opvolger van het zeer gewaardeerde Fast&Light Jacket (I). Dit lichtgewicht jack is uitgevoerd met alle features die je van een hardloopjack mag verwachten en bovendien voorzien van de nodige reflectoren voor de veiligheid.

Salomon Fast&Light Jacket IIHet Fast&Light Jacket II van Salomon is gemaakt van lichtgewicht Tafetta in combinatie met geperforeerd Tafetta onder de oksels en stretch-panelen op de plekken waar dat handig is. Daardoor is het jack niet alleen licht van gewicht, maar bovendien zeer comfortabel om te dragen. Onder andere de schouderpanelen zijn bijvoorbeeld voorzien van 4-way stretch materiaal, zodat je tijdens het hardlopen niet gehinderd wordt door je kleding. Bovendien zijn de manchetten voorzien van duimlussen, zodat je ook niet bang hoeft te zijn dat de mouwen tijdens een inspannende oefening omhoog kruipen.

Natuurlijk is het jack voorzien van de nodige features, zoals de front-pocket met 3M reflector en een hoog aansluitende rits die in een zip-garage wordt weggeschoven om irritatie te voorkomen.

Er zijn overigens aparte modellen voor de dames, die tevens beschikbaar zijn in de maat XS, terwijl het herenmodel beschikbaar is tot en met maar XXL.

Wilde jij dit schitterende lichtgewicht jack graag winnen, dan had je naar de site van Salomon Outdoor moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Het Salomon Fast&Light Jacket II is er in zowel heren- als dames-uitvoering. Hoeveel verschillende kleurencombinaties zijn dat bij elkaar opgeteld?

 


 

De winnaar van deze prijsvraag is Dirk Koppenaal. Dirk dient zich vr 1 mei 2007 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Salomon Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }