foto

Goodies: win een paar Salomon Fusion

Salomon timmert hard aan de weg als het gaa om comfortabele wandel- en trailrunschoenen. De Fusion is een bijzonder paar schoenen, uitgevoerd met softshell en bijzonder licht van de gewicht.

Salomon FusionDe Salomon Fusion is een schoen die door zijn ontwerp direct opvalt. De naadloos toegepaste softshell zorgt ervoor dat de schoen waterdicht is maar tegelijkertijd goed ademt. Vocht kan zich daardoor niet ophopen in de schoen en dus is er een beter voetklimaat. Bovendien zorgt zogenaamde precise placement (nauwkeurig uitgekiende plaatsing) van schuim ervoor dat de schoen zeer comfortabel om de voet zit. Onderop zit een stevige, maar tevens flexibele ContaGrip zool, die bestaat uit een groot aantal materialen en verschilende dichtheden. Hierdoor wordt een goede grip op nagenoeg elk soort ondergrond verzekerd.

Het Quickfit vetersysteem maakt de schoen helemaal af: door middel van een simpele handbeweging wordt de gehele veter aangetrokken en zit de schoen direct goed om de voet gesloten. Snel te bedienen, eenvoudig in het gebruik en minimaal gewicht zijn steekwoorden dien hierbij gebruikt worden.

Zoals altijd is deze Salomon schoen beschikbaar in diverse kleuren en uiteraard is er een specifiek damesmodel beschikbaar.

Wilde jij deze schitterende schoen van Salomon winnen, dan had je naar de site van Salomon moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De Contagrip zool is een mix van verschillende dichtheden, materiaalsamenstellingen en geometrische vormen. Maar uit hoeveel ingrediŽnten bestaat de materiaalsamenstelling eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Rachel van der Kaaij.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Salomon Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-09-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]